جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی + [ حاوی نکات مهم ]

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی

پرورش مرغ از گذشته‌ های دور تاکنون در زندگی انسان ها در جای جای دنیا نقش مهمی و اساسی را ایفا  می کند. این فرآیند که پرورش مرغ در گذشته ای نه چندان دور تا به امروز به دو روش پرورش مرغ تخم‌گذار و پرورش مرغ گوشتی انجام می شد. با ورود تجهیزات نوین این دو روش نسبت به گذشته تحولات عظیمی داشته اند. تجهیزاتی مانند قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی نه تنها تحولات عظیمی در این صنعت به وجود آورده اند بلکه سودآوری را در پرورش مرغ به بالاترین میزان خود رسانده اند. امروزه کمتر کسی در پرورش مرغ پیدا می شود که از تجهیزات نوین برای رسیدن به سود و راندمان بیشتر استفاده نکند.

پرورش مرغ تخمگذار و گوشتی به عنوان منبعی پروتئین و ویتامین، با کمترین تاثیر زیست محیطی در راستای تامین نیازهای غذایی جامعه جهانی به خصوص ایران و ایرانی از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین باید با در نظر گرفتن استانداردهای روز دنیا شرایطی را فراهم کرد که مرغ ها در شرایط بهداشتی، بدون استرس و  بهبود شرایط حیاتی به رشد خود ادامه دهند.  علاوه فناوری ‌های نوین و امکانات در زمینه پرورش مرغ در این مواقع اهمیت و مهم بودن خود را بیشتر نمایان می سازد. استفاده از فناوری ها و امکانات استاندارد و نوین موجب افزایش بهره‌ وری و کاهش هدررفت منابع می شود.

از این رو در این مطلب از سایت طیوران سازه قصد داریم بررسی کامل قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی و اهمیت استفاده از آن در سالن های بالای 5000 قطعه و زیر 5000 قطعه بپردازیم. برای اطلاعات بیشتر در این باره با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید. مطالعه این مطلب به 7 دقیقه زمان نیاز خواهد داشت.

معرفی قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی

از آنجایی که پروتئین و ویتامین ‌ها اهمیت‌ های فراوانی را در تأمین سلامتی انسان ایفا می کنند پرورش مرغ تخمگذار با تمرکز بر تولید تخم‌ مرغ های با کیفیت تر و غنی تر نسبت به گذشته از اهمیت بالاتری برخوردار می باشد. بسیاری از افراد به سلامتی خود و خانواده شان اهمیت بیشتری می دهند. از این رو تولید تخم مرغ های با کیفیت می تواند موجب رضایت اکثر مخاطبین شود. تولید گوشت مرغ نیز همانند تولید تخم مرغ از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود. از این رو  استفاده از تجهیزاتی مانند قفس مرغ نقش پررنگ تری خواهد داشت.

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی با ارتقاء بهره ‌وری، کیفیت تولید و سلامتی مرغ‌ ها تحولات گسترده ای در زمینه پرورش مرغ ایجاد کرده است. این محصول به طور مستقیم بر ارتقاء بهره ‌وری، کیفیت تولید و سلامتی مرغ‌ ها تاثیر می گذارد و پرورش دهنده را نسبت به گذشته از چالش های مختلفی در امان نگه می دارد. این قفس ویژگی های بارزی برخوردار است که در ادامه مطلب به این ویژگی ها به طور کامل اشاره خواهد شد. ویژگی‌ های بارز قفس تمام اتوماتیک مرغ به شرح زیر می باشد:

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی
قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی

کنترل دما و رطوبت

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی از  سیستم ‌های هوشمندی برخوردار می باشند که امکان تنظیم و کنترل دقیق دما و رطوبت را درون قفس فراهم می نماید. با این ویژگی در قفس های اتوماتیک مرغ شما دیگر نگران شرایط دمایی و رطوبتی در طول دوره پرورش نخواهید بود. همچنین این ویژگی باعث می شود پرورش دهنده بتواند شرایط بهداشتی بهتری را برای مرغ ها فراهم سازد.

تهویه مطبوع

در قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی علاوه بر سیستم های هوشمند برای تنظیم دما و رطوبت سیستم‌ های تهویه مناسب نیز برای جریان هوای تمیز و تازه نی تعبیه شده است. با وجود این ویژگی همیشه اکسیژن لازم در اختیار مرغ ها قرار می گیرد و دی اکسید کربن به بهترین شکل کنترل می شود. تهویه مطبوع احتمال بروز مشکلات تنفسی را از بین می برد و به طور چشمگیری از آن جلوگیری می‌ نماید.

تغذیه اتوماتیک

قفس ‌های تمام اتوماتیک تغذیه مرغ ها با بدون دخالت دست و به صورت تمام اتوماتیک به آنها می رسانند. با استفاده از این ویژگی دیگر خبری از هدر رفت دان نخواهد بود و هزینه های دان به درستی کنترل می شود. وجود سیستم های تغذیه اتوماتیک به افزایش بهره‌ وری و کنترل بهتر مصرف غذا توسط مرغ ها کمک بسیاری می‌ کند.

جلوگیری از بیماری های پوستی

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی به گونه ای طراحی شده اند که از ایجاد مشکلات پوستی در مرغ‌ ها جلوگیری کند. فضاهای مناسب برای استراحت و حرکت مرغ ها در هنگام رشد به سلامت پوست این پرنده کمک خواهد کرد.

جلوگیری از بیماری ‌ها

 با بهبود شرایط بهداشتی و تنظیم‌ های اتوماتیک در بخش های مختلف احتمال انتشار بیماری‌ ها و انتقال عوامل بیماری ‌زا را به طور چشمگیری کاهش خواهد داد. با این ویژگی در قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی تلفات به کمترین میزان خود خواهد رسید و راندمان کاری بالاترین میزان را تجربه خواهد کرد.

 جمع‌آوری داده‌ ها

شاید برای شما جالب باشد که بدانید قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی از طریق سنسورها و سیستم‌ های مختلف این قابلیت را دارند که  به صورت دقیق و به طور زمان ‌بندی شده اطلاعات مرتبط با وضعیت سلامتی، وزن و سایر اطلاعات مربوط به مرغ ها را دریافت کنند و این اطلاعات دقیق را در اختیار پرورش دهنده قرار دهند. پرورش دهنده می تواند با اطلاعات بدست آمده بهترین تصمیم را برای کسب و کار خود بگیرد.

قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی
قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی

حرف آخر درباره قفس تمام اتوماتیک

به طور کلی  قفس‌ های تمام اتوماتیک در پرورش مرغ‌ های تخم‌گذار و گوشتی باعث بهبود شرایط محیطی، تغذیه و بهداشت خواهند شد و شرایط را برای مدیریت راحت می کنند. این نوع قفس ها با توجه به هزینه های تمام شده برای سالن هایی با ظرفیت 5000 قطعه مرغ به بالا مناسب خواهند بود. توصیه ما این است که از آنها در سالن های 5000 قطعه به بالا استفاده کنید. در غیر این صورت صرفه مالی برای شما نخواهد داشت. برای سالن های زیر 5000 قطعه مرغ می توانید از قفس های نیمه صنعتی استفاده کنید که در ادامه مطلب به بررسی آن نیز خواهیم پرداخت.

قفس های نیمه صنعتی مرغ

قفس‌ های نیمه صنعتی در پرورش مرغ‌ های تخم‌گذار و گوشتی، جایگاه خاصی داشته و خواهند داشت. این قفس ها نسبت به قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی از قیمت های پایین تری برخوردار هستند و با استفاده از آنها می تواند پرورش مرغ را در زیر 5000 قطعه انجام داد. از ویژگی های بارز این نوع قفس ها می توان به قابلیت تولید در مقیاس کوچک، انعطاف ‌پذیری در طراحی، سهولت در نظارت و اجرای کار، کاهش هزینه ‌ها، بهبود شرایط بهداشتی، تنوع در ابعاد، مناسب برای مکان‌های محدود، سهولت در نقل و انتقال و بسیاری از ویژگی های دیگر اشاره کرد.

به طور کلی قفس ‌های نیمه صنعتی به دلیل انعطاف ‌پذیری بالا، هزینه ‌های کمتر، سازگاری با شرایط مختلف و  اجرا در فضاهای کوچک مورد توجه افراد بسیار بیشتری قرار می گیرد. با استفاده از این نوع قفس ها به راحتی هرچه تمام تر می توان در فضایی بهداشتی و ایمن پرورش مرغ را در ابعاد دلخواه انجام داد.

قفس مرغ 3 طبقه
قفس مرغ 3 طبقه

انواع قفس های نیمه صنعتی

  1. قفس مرغ ۱ طبقه
  2. قفس مرغ ۲ طبقه
  3. قفس مرغ ۳ طبقه
  4. قفس مرغ منبری
  5. قفس مرغ زینتی
  6. قفس مرغ امپراطور
  7. قفس جوجه

سخن آخر

در این مطلب از سایت طیوران سازه تمامی تلاش خود را به کار بردیم تا بتوانید شما را با قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی و قفس های نیمه اتوماتیک آشنا کنیم. به نظر شما کدام یک از این دو مورد می تواند در پرورش مرغ به پرورش دهنده کمک بیشتری کند؟ کدام مورد صرفه اقتصادی بهتری برای پرورش دهنده خواهد داشت؟ برای پاسخ گویی به سوالات فوق می توانید از قسمت نظرات استفاده کنید. همچنین از طریق قسمت نظرات میتوانید سوالات خود در این باره را از پشتیبانان بپرسید تا آنها به سوالات شما پاسخ دهند.

سوالات متداول

ویژگی های بارز قفس تمام اتوماتیک مرغ تخمگذار و گوشتی را نام ببرید؟

کنترل دما و رطوبت تهویه مطبوع تغذیه اتوماتیک جلوگیری از بیماری ‌ها

انواع قفس های نیمه صنعتی را نام ببرید؟

قفس مرغ ۱ طبقه قفس مرغ ۲ طبقه قفس مرغ ۳ طبقه قفس مرغ منبری قفس مرغ زینتی قفس مرغ امپراطور قفس جوجه

ویژگی های بارز قفس های نیمه صنعتی مرغ را نام ببرید؟

از ویژگی های بارز این نوع قفس ها می توان به قابلیت تولید در مقیاس کوچک، انعطاف ‌پذیری در طراحی، سهولت در نظارت و اجرای کار، کاهش هزینه ‌ها، بهبود شرایط بهداشتی، تنوع در ابعاد، مناسب برای مکان‌های محدود، سهولت در نقل و انتقال و بسیاری از ویژگی های دیگر اشاره کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *