جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مشاوره احداث مرغداری – [ مشاوره علمی و اصولی ]

مشاوره احداث مرغداری

برای اینکه بتوانید یک کسب و کار جذاب و پربازده داشته باشید، راه‌اندازی مرغداری بهترین گزینه برای شما خواهد بود. از اونجایی که محصولات مرغ مانند تخم مرغ و گوشت مرغ در بازارهای محلی و بین المللی متقاضیان بسیار زیادی را به خود می‌بیند، احداث مرغداری می‌تواند سودآوری فراوانی را به همراه داشته باشد. مشاوره احداث مرغداری  مهمترین نکته است که قبل از راه‌اندازی مرغداری باید آن را انجام دهید.

از آنجایی که راه‌اندازی مرغداری فرایند بسیار پیچیده‌ای دارد شما نیازمند یک برنامه‌ریزی دقیق هستید. فقط با برنامه‌ریزی دقیق است که می‌توانید یک کسب و کار جذاب و پرسود را تجربه کنید. برای داشتن استراتژی مناسب و برنامه‌ریزی در این مواقع شما نیازمند مشاوره احداث مرغداری هستید. یک مشاوره علمی و اصولی می‌تواند به شما کمک کند تا شما بتوانید به راحتی هرچه تمام‌تر با راه‌اندازی مرغداری به سودآوری فراوان دست پیدا کنید.

در این مطلب از سایت طیوران سازه مطالب و مراحل مهم مشاوره احداث مرغداری را برای شما مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بدانید چه مواردی در مشاوره اهمیت دارد و در جلسات چه نکاتی مورد بررسی قرار می‌گیرد تا شما کسب و کاری پر بازده و جذاب را تجربه کنید.

مرغداری ها به چند صورت اداره می شوند؟

کسانی که در زمینه مرغداری فعالیت می‌کنند به دو صورت سنتی و صنعتی می‌توانند این فعالیت را پیگیری نمایند. مرغداری‌های سنتی معمولاً در فضاهای کوچک و خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. کسانی که دوست دارند به درآمدزایی برسند و هزینه روزانه خود بابت تامین گوشت مرغ و تخم مرغ را ذخیره نمایند به سراغ مرغداری‌های سنتی می‌روند. این نون نوع فعالیت می‌تواند برای کسانی که دوست دارند کسب و کار کوچک را تجربه کنند بسیار مناسب است.

اما مرغداری‌های صنعتی فضای کاملاً متفاوت خواهند داشت. اما مرغداری‌های صنعتی ابعاد و اندازه بسیار بزرگ بوده و شما باید از پیشرفته‌ترین تجهیزات برای رسیدن به سود استفاده کنید. در نوع سنتی شما زیاد درگیر هزینه‌ها و مدیریت بخش‌های مختلف نمی‌شوید اما در مرغداری صنعتی این امر کاملاً متفاوت خواهد بود.

در مرغداری های صنعتی شما به مشاوره احداث مرغداری نیاز دارید تا برای تایید سازمان های مختلف به مشکل برنخورید و بتوانید بهترین مرغداری را برای انجام کار در اختیار داشته باشید.

مشاوره احداث مرغداری
مشاوره احداث مرغداری

کسب اطلاعات، تحقیق و برنامه ریزی

قدم اولی که برای احداث مرغداری برمی‌دارید، کسب اطلاعات، تحقیق و برنامه ریزی است. شما برای احداث مرغداری باید مطالعه و تحقیق دقیقی را در زمینه های مختلف انجام دهید. ابعاد زمین، تعداد مرغ‌ها، نوع تغذیه، نوع پرورش، تجهیزات مورد نیاز، دسترسی آسان، نوع نیاز متقاضیان در بازار، بازاریابی، توجه به شرایط اقلیمی، هزینه‌های جاری، هزینه‌های ثابت، نیروهای کار و بسیاری از موارد دیگر جز اطلاعاتی است که شما قبل از هر کاری باید آنها را به دست آورید.

بعد از به دست آوردن اطلاعات و انجام تحقیقات  نوبت این است که برنامه‌ریزی‌های خود را برای احداث مرغداری انجام دهید. با یک برنامه‌ریزی دقیق در این زمینه می‌توانید احداث مرغداری‌ را به صورت استاندارد و دقیق انجام دهید. چنانچه در این زمینه تجربه‌ای ندارید مشاوره احداث مرغداری می‌تواند به کمک شما بیاید.

با استفاده از تجربه افراد متخصص در این زمینه می توانید خیال خود را بابت داشتن یک مرغداری استاندارد با هزینه معقول راحت کنید. در این صورت دیگری نیازی به کسب اطلاعات تحقیقات و گذراندن زمان بسیار زیاد نیست.

دریافت مجوز

شما برای احداث مرغداری نیازمند به دریافت مجوز هستید. قوانین برای دریافت مجوز در شهرهای مختلف متفاوت خواهد بود. هر شهری با توجه به تعداد مرغ‌ها  و متراژ زمین قوانین خاصی را برای دریافت مجوز در نظر می‌گیرند.

  1. مراحل دریافت مجوز مرغداری
  2. اطلاع از قوانین منطقه جغرافیایی برای کسب مجوز
  3. مراجعه به اداره جهاد کشاورزی منطقه
  4. ارائه طرح توجیهی با ریز جزئیات
  5. انتخاب زمین و تهیه نقشه ساختمان مرغداری
  6. ارائه تقاضای کتبی برای دریافت مجوز
  7. بازدید کارشناس از مرغداری
  8. طی کردن مراحل اداره مورد نیاز
  9. دریافت مجوز مربوطه

انتخاب نوع نژاد

بعد از تحقیقات گسترده‌ای که انجام دادید حال نوبت این است که نوع نژاد مرغ را برای شروع پرورش است. انتخاب نوع نژاد مرغ باید با توجه به نوع پرورش باشد. شما باید مشخص کنید با توجه به پرورش مرغ تخمگذار و یا پرورش مرغ گوشتی کدام نژاد را انتخاب خواهید کرد. نژاد شما باید متناسب با اهداف تجاری و میزان تقاضا در بازارهای محلی و بین المللی انتخاب شود. موارد مهم دیگری مانند شرایط آب و هوایی و متراژ زمین می‌توانند در هنگام انتخاب نوع نژاد مرغ تاثیرگذار باشند.

مشاوره احداث مرغداری
مشاوره احداث مرغداری

انتخاب زمین و در نظر گرفتن ابعاد برای احداث مرغداری

قدم بعدی که شما خواهید برداشت انتخاب زمین و در نظر گرفتن ابعاد برای احداث مرغداری است. در هنگام انتخاب زمین و در نظر گرفتن ابعاد باید موارد مختلفی را مورد بررسی قرار دهید. از جمله این موارد می‌توان به شرایط آب و هوایی اقلیم، قیمت، شرایط جغرافیایی، نیاز متقاضیان، تعداد مرغ‌ها، نوع سیستم پرورش، تجهیزات مورد نیاز و بسیاری از عوامل دیگر اشاره کرد.

مشاوره احداث مرغداری در هنگام انتخاب نوع نژاد و در هنگام انتخاب زمین و در نظر گرفتن ابعاد می تواند کار شما را آسان کند. مشاوران تمامی عواملی که در این دو بخش گفته شد را مورد بررسی قرار خواهند داد و بهترین گزینه را به شما معرفی می‌کنند.

احداث مرغداری

مهمترین مرحله احداث مرغداری است. شما بعد از گذراندن مراحل فوق حال نوبت این است که مرغداری مورد نظر را در زمین مناسبی که انتخاب کرده‌اید بسازید. برای ساخت مرغداری شما نیازمند این هستید که با مهندسین معمار در این زمینه مشورت کنید و بهترین طرح‌ها را بر اساس استانداردهایی که تعیین شده انتخاب و سپس احداث مرغداری را انجام دهید. در این مواقع مشاوره احداث مرغداری با توجه به کاربری فضاهای مختلف می‌تواند به کمک شما بیاید.

برای احداث مرغداری مشاوران به شما خواهند گفت که چه فضایی را در کدامین قسمت قرار دهید تا بهترین کاربرد را برای شما داشته باشد. به طور مثال در نظر گرفتن سر سالنی ز مهم‌ترین نکاتی است که معمولاً در هنگام احداث سالن‌های مرغداری به آن توجه نمی‌شود. با مشاوره تمامی بخش‌های مختلف طبق استانداردها اجرایی خواهد شد.

خرید تجهیزات مورد نیاز برای احداث مرغداری

انتخاب تجهیزات استاندارد برای احداث مرغداری جز موارد ضروری و مهم است. شما بعد از ساخت سالن باید تجهیزات مورد نیاز برای شروع کار را تهیه کنید. تجهیزات می‌توانند به طور مستقیم بر سودآوری و کیفیت محصولات شما تاثیرگذار باشند. بهبود کنترل و مدیریت مرغداری با توجه به تجهیزاتی که شما انتخاب می‌کنید انجام خواهد شد.

شما برای احداث مرغداری به تجهیزاتی چون قفس مرغ، دانخوری و آبخوری یا سیستم‌های تغذیه و آبرسانی، تهویه هوا، سیستم نور رسانی، سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم  کنترل دما و رطوبت جز مهم‌ترین تجهیزات برای احداث مرغداری‌ها به شمار می‌روند.

قفس مرغ 3 طبقه
قفس مرغ 3 طبقه

 نبود هر یک از تجهیزاتی که از آنها نام برده شد می تواند کیفیت محصول را به پایین‌ترین شکل برساند و راندمان کاری را کاهش دهد. در نظر داشته باشید خرید تجهیزات به هیچ عنوان در اولویت نیست بلکه شما باید تجهیزات استاندارد را برای مرغداری‌ها تهیه کنید. در جلسه مشاوره احداث مرغداری به شما به طور کامل آموزش داده می‌شود که از چه تجهیزاتی استفاده کنید تا بالاترین راندمان کاری و بهترین کیفیت محصولات را تجربه نمایید.

شروع دوره پرورش

بعد از اینکه با پشت سر گذاشتن جلسات مشاوره احداث مرغداری، مرغداری مورد نظر را ساختید و تجهیزات مورد نظر را در آن مستقر کردید، حال نوبت این است که دوره پرورش مرغ را شروع کنید. در نظر گرفتن مسائل بهداشتی، مدیریت تغذیه، کنترل بیماری‌ها و اجرای برنامه نوردهی جز مهم‌ترین مواردی هستند که شما در دوره پرورش مرغ باید آن را رعایت کنید.

بازاریابی محصولات

قدم آخر بعد از احداث سالن مرغداری و پرورش مرغ ، بازاریابی محصولات شماست. برای اینکه بتوانید تمامی هزینه‌های گفته شده را به بهترین شکل برگردانید، نیازمند برنامه‌ریزی برای فروش محصولات هستید. شما باید به خوبی متقاضیانی که در مناطق جغرافیایی شما از محصولات مرغ استفاده می‌کنند را بشناسید و با توجه به نوع نیاز آنها محصولات را به بازار عرضه کنید. در جلسات مشاوره احداث مرغداری نحوه بازاریابی محصولات نیز به شما گفته خواهد شد.

بزرگترین شرکت تجهیز کننده سالن های مرغداری و مشاوره دهنده

شرکت طیوران سازه بزرگترین شرکت تجهیز کننده سالن های مرغداری و مشاوره دهنده است که می تواند در این زمینه شما را یاری دهد. شرکت طیوران سازه  با انتخاب تیم متخصص و هوشمند توانسته سالن‌های مرغداری بسیار زیادی را احداث کند و با مشاوره‌هایی که می‌دهد کسب و کارهای بسیار زیادی را به سود برساند.شما هم اگر دوست دارید از خدمات بزرگترین شرکت تجهیز کننده سالن‌های مرغداری و مشاوره دهنده استفاده کنید با پشتیبانی تماس بگیرید.

مشاوره احداث مرغداری
مشاوره احداث مرغداری

نتیجه‌گیری

در این مطلب از سایت طیوران سازه توانستیم شما را با مشاوره احداث مرغداری به طور کامل آشنا کنیم. چنانچه دوست دارید جلسات مشاوره را برگزار کنید تا زودتر به اهداف خود در پرورش مرغ برسید توصیه می‌کنیم با پشتیبانان ما تماس بگیرید تا آنها بر اساس شرایطی که دارید مشاوره مختص به شما را در نظر بگیرند. سوالات خود در این باره را برای ما کامنت کنید تا به آنها پاسخ دهیم.

سوالات متداول

مرغداری ها به چند صورت اداره می شوند؟

به دو دسته سنتی و صنعتی

خرید تجهیزات مورد نیاز برای احداث مرغداری را نام ببرید؟

قفس مرغ، دانخوری و آبخوری یا سیستم‌های تغذیه و آبرسانی، تهویه هوا، سیستم نور رسانی، سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم کنترل دما و رطوبت

بزرگترین شرکت تجهیز کننده سالن های مرغداری و مشاوره دهنده کدام شرکت است؟

طیوران سازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *